De Bakkerij Architect

Deskundig

De Bakkerij Architect is als specialist werkzaam in de bijzondere branche van bakkerijen. Dit doen wij met verstand van zaken, kennis van wet- en regelgeving en ervaring met gemeenten. Onze missie is het om onze kennis, kunde en ervaring in te zetten om uw wensen te realiseren, zodat u kunt doen waar u goed in bent. De Bakkerij Architect is aangesloten bij de BNA.

Betrouwbaar

Verbouw of nieuwbouw is een grote stap voor iedere bakkerijondernemer. Het is dan ook belangrijk zeker te weten dat u samenwerkt met een architect die u kunt vertrouwen. Die uw zaken goed behartigt, aan uw kant staat, de bakkerijbranche goed begrijpt en zijn afspraken nakomt. De Bakkerij Architect is die betrouwbare partij! Zoals uw gebaksbestelling op tijd geleverd moet worden, zo wilt u ook dat de tekeningen op het juiste moment klaar zijn.

Ambachtelijk

Elke bakker geeft zijn eigen invulling aan het ambacht. De Bakkerij Architect ziet het als een uitdaging om uw unieke wensen en eisen te vertalen naar een concreet ontwerp van uw bakkerijpand, zodat u nog beter kunt doen waar u goed in bent.