Projecten van De Bakkerij Architect

Bakkerij Holtkamp

Echte Bakker Holtkamp te Schipluiden

Het is tijd voor een nieuwe bedrijfslocatie. De bouw van de moderne nieuwe Bakkerij voor Echte Bakker Holtkamp was nodig om flexibel in te kunnen blijven spelen op de vraag van hun klanten.

Lees meer...

 

Bakkerij Echt

Echte Bakker Clout te Echt

Bakkerij Clout is sinds jaar en dag aan de Rijksweg in Echt gevestigd. De tijd is gekomen om het bestaande pand uit te breiden zodat de Bakkerij weer lange tijd op de huidige locatie haar klanten kan bedienen.

Lees meer...

Bakkerij Haasdrecht

Jan van der Eijk De Echte Bakker te Haastrecht

Jan van der Eijk De Echte Bakker is midden in de dorpskern van Haastrecht te vinden. Voor de bakkerijontwikkeling is uitbreiding van de bestaande Bakkerij nodig.

Lees meer...

Industriele Bakker

Industriele Bakker

 

In het kader van een vooronderzoek naar de haalbaarheid voor de start van een nieuwe industriele bakkerij heeft De Bakkerij Architect op basis van de uitgangspunten van de opdrachtegver een impressie gemaakt.

 

Lees meer...

Echte Bakker Van der Goot

Echte Bakker van der Goot te Vriezenveen

De locatie van deze bakkerij in Vriezenveen is gelegen aan een prachtig historisch lint. Om de uitbreiding van de bakkerij op een goede manier vorm te geven is  de aanbouw in een kenmerkende Twentse stijl.

Lees meer...

Ondernemer in het westen

Ondernemer in het westen

Nadat het bedrijfsgebouw is verworven wordt het pand door middel van een aantal effectieve acties geschikt gemaakt voor de nieuwe functie. Daarnaast wordt gevel van het gebouw aangepakt waardoor er een representatief gebouw is ontstaan.

Lees meer...

Bakkerij in de randstad

Bakker in de randstad

Er is een goede gelegenheid om de gevel op de eerste verdieping te moderniseren en het pand een frisse uitstraling te geven. Herbouw van de eerste etage is noodzakelijk in verband met de grotere vloerbelasting van de nieuwe siloruimte.

Lees meer...

Bakkerij in het oosten

Bakkerij in het oosten

 

De bakker wilde graag aan de achterzijde van zijn bedrijfsruimte uitbreiden om meer ruimte voor zijn bakkerijproces te maken. Om dit voor elkaar te krijgen is er intensief en vruchtbaar overleg met de gemeente geweest ....

Lees meer...

Bakkerij in het noorden

Bakker in het noorden

Een Bakker in het noorden van het land wil een uitbreiding aan de achterzijde van de bakkerij realiseren. Het bijzondere van de locatie is dat de achterzijde aansluit op een zichtlocatie.

Lees meer...

Interieur in een winkelstraat

Interieur in een winkelstraat

Less is more!

Vanuit de gedachte 'minder is meer' is een opwerp gemaakt waarin luxe en ambacht verbonden zijn.

Lees meer...

Interieur in een winkelstraat

Kavelstudie in Zeeland

Gezien het feit dat de bakkerij aan een zichtlocatie is gelegen is een massastudie gedaan naar de beste orientatie van de bakkerij. Dit is uitgewerkt een afstemming tussen de indeling van de bakkerij, de stedenbouwkundige orientatie en een eventuele drive-thru shop.

Lees meer...

Productielocatie in het westen

Productielocatie in het westen

De productielocatie van de bakkerij werd uitgebreid, er was behoefte om de vloeren te verzwaren en de constructie te verbeteren. Dit project betreft een functionele aanpak en het verzorgen van de benodigde vergunningen.

 

Lees meer...

Winkel, bakkerij en woning in het centrum

Winkel, bakkerij en woning in het centrum

Er was hier behoefte aan multifunctioneel ruimtegebruik. Door de winkel visueel aan de bakkerij te koppelen ontstaat een totaal nieuwe ruimte.

 

Lees meer...